19. aprila 1952 so bile Domžale razglašene za mestno občino. Zgodovinski praznik, razglasitev Domžal za mestno občino in še prej leta 1925 za trg, so v tistem času Domžalčani praznovali zelo slavnostno z namenom »dati duška veselju Domžalcev nad povišanjem rodnega kraja in poživiti jih k nadaljnjemu navdušenemu delu za procvit in napredek trga Domžale. Že vrsto leto ob občinskem prazniku v mesecu aprilu potekajo številne prireditve, ki so obenem tudi priložnost, da se občani in občanke srečajo in družijo. Eden izmed velikih dogodkov je zagotovo prireditev Spoznajmo se, praznujmo skupaj, ki vsako leto poteka v Češminovem parku v Domžalah, je pa namenjena medgeneracijskemu druženju. Na prireditev povabijo vse domžalske vrtce, šole, društva in druge posameznike, da se s svojo dejavnosti predstavijo na stojnicah in na odru.

Foto: Domžalske novice

Vabimo vas,da se nam pridružite in obiskovalcem predstavite vaše programe, aktivnosti, projekte, izdelke na stojnici itn. Lansko leto smo imeli konjička, plezalni stolp, mini skakalnico, Mavrični tek,… Tudi letos vas nagovarjamo, da pripravite vaše posebne zanimivosti in tako popestrite dogodek.

Prosimo vas, da svojo odločitev o sodelovanju sporočite do najkasneje 23. marca 2018, in sicer:

– Za sodelovanje na stojnicah Jani Goropečnik (jana.goropecnik@domzale.si), ki vas bo naknadno seznanila tudi o natančnejšem poteku dogodka. Sporočite tudi, če potrebujete elektriko ali druge stvari.

– Za sodelovanje na odru Teji Hauptman (teja.hauptman@domzale.si) pošljite izpolnjen pripeti dopis in nato vas bo naknadno seznanila o natančnejšem scenariju in protokolu na odru.

Se že veselim našega skupnega praznovanja!

Povezava: – Prijavnica za prireditev / .pdf, 235 KB /