/3.marec 2013, Janez AVSEC. Fotografiji: Janez AVSEC/

Pozdravljeni, že kar nekaj časa nismo nič objavili na naši spletni strani, razlog ni nedelo temveč pomanjkanje zaneslivih informacij, kaj in kako. Tudi mi, člani sveta, smo se že naveličali poslušati vedno ene in iste informacije – premakne se pa nič. Obljubimo, da bomo v kratkem objavili kaj vzpodbudnega glede razvoja v naši krajevni skupnosti.

Kot ste mnogi že opazili se je med Krtino in Brezjami vdrlo cestišče. Mnogi izmed vas  ste o tem obvestili postajo Policije Domžale, za kar se vam zahvaljujemo.

Glede na današnje stanje, preverili smo velikost vdora, se je luknja povečala za tri krat, kar pomeni, da bo počasi začela ogrožati promet.

O resnosti ogrožanja varnosti in cestnega prometa smo obvestili župana občine Domžale g. Tonija Dragarja, ki je nemudoma ukrepal in na mesto vdora poslal g. Janeza Bizjaka iz oddelka za komunalne zadeve. O širjenu vdora smo obvestili tudi nadzornika iz Direkcije Republike Slovenije za ceste g. Roberta Magušerja. Po pogovoru z  g. Robertom Perkom, iz podjetja CGP Novo Mesto, ki vzdržuje omenjeno cesto, smo dobili zagotovila, da bodo pričeli s saniranjem ceste v torek, 5. marca 2013.

Ob tej priložnosti bi se pri reševanju zadeve rad zahvalil g. Filipu Resnik in g. Danilu Cerarju.