(17. maj 2011; Janez AVSEC; slika: Dejan DEBELIČ)
Mineva prvo leto odkar sta Monika in Dejan DEBELIĆ v stanovanjsko-poslovnem objektu odprla prijeten kava bar z imenom ROŽMARINKA.

V veselje vseh tistih, ki ste se že ali pa se še boste zaljubili v energijo tega lokala, moramo predstaviti zelo kvalitetno ponudbo – ne samo kave, temveč tudi odličnega točenega piva Union, vrhunskih vin (točenih na dl), vroče čokolade, sveže iztisnjenega pomarančnega soka, dnevno svežih rogljičkov, sendvičev in unikatnega domačega peciva.  Nudijo pa vam tudi hišne menije, ki vedno presenečajo.

To je bar, v katerem lahko sklenete dober posel, pripeljete svoje najdražje na dobro kavo ali najmlajše presenetite z vročo čokolado, ki je izvrstnega okusa. Lahko  pa preprosto odplavate z mislimi, se predate dobri barski glasbi  in prijaznem pristopu vseh zaposlenih.

Na vašo željo vam z veseljem organizirajo praznovanje rojstnega dne ali manjši poslovni dogodek.  Z izkušnjami vam pri tem pomagamo pričarati vzdušje, ki se ga boste še dolgo spominjali . . .

Lokacija kava bara je neposredno na izvozu z avtoceste. Za vsakogar nekaj, notri ali zunaj.

Kava bar Rožmarinka ima torej korenine v prečudovitih rečeh, zato pridite in se sami prepričajte v prijaznost, kvalitetno ponudbo in pozitivno energijo, ki se ji ne moreš upreti.

Prepričajte se sami, v petek 20. maja 2011  ob 17. uri ste vljudno vabljeni na praznovanje 1. rojstnega dne.